Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung MP3 Gratis

504 views
Bojo Ketikung – Nella Kharisma

Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Nella Kharisma
Artis:
Original ID:306692975
Size:4.35 MB
Duration:0:04:44
Source:Soundcloud.com
Downloads:257
Play:393
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Nella Kharisma adalah lagu terbaru dari panyanyi Bojo Ketikung di genre Dangdut, download lagu Nella Kharisma atau mendengarkan online dengan kualitas musik tinggi di website DownloadLagu.Net.


Lirik Lagu Bojo Ketikung – Nella Kharisma

jangan opo, jangan kangkung
tempe opo, tempe koro
ngopo kok bingong, bojoku ditikong
lapo kok bingung, ra lapo lapo

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

heee kowe koncoku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak karepe

paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah mana ku tahu
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salahku terus kowe nikung aku
aku kudu tak ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi kurang ajar

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

gek ndang ruwatono, gek ndang untalono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe


->> BACA LIRIK

Artis: #Bojo Ketikung

No related post!