Download Lagu Ngilangi Roso - Demy MP3 Gratis

322 views
Demy – Ngilangi Roso

Download Lagu Ngilangi Roso - Demy MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ngilangi Roso - Demy sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ngilangi Roso
Artis:
Size:6.68MB
Duration:4.0 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:96
Play:2690
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Demy – Ngilangi Roso
Heyiii….hoooooo…
Hooooooo…….
Saikine buru keroso ati iki
Roso welas teko
Tapi sing sun rumangsani
Edeng edeng moro
Aju jangget ring ati
Roso iki sing tau sun artine
Asih iki nggawe seru lali
Kadung saktemene isun wis
Ono hang nduweni
Umpomo baen roso
Welas asih iki
Bengen bengene
Sing kathik sun turuti
Mesti baen madak taker
Ono hang tatu ati
Umpomo baen roso
Welas asih iki
Bengen bengene
Sing kathik sun turuti
Madak ono cicire
Banyu moto ngepusi pipi
Naliko hang aran
Roso Welas
Moro lan manggon
Ono ring ati
Isun sing biso mungkir
Ugo ngalingi
Ambekno isun
Wis ono hang nduweni
Taping sun sing biso
Nyengidakaken roso iki

->> BACA LIRIK

Artis: #Demy