Download Lagu Kanggo Riko - Denik Armila MP3 Gratis

244 views
Denik Armila – Kanggo Riko

Download Lagu Kanggo Riko - Denik Armila MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Kanggo Riko - Denik Armila sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Kanggo Riko
Artis:
Size:6.41 MB
Duration:4.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:79
Play:7136
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Denik Armila – Kanggo Riko

Roso welas sun nong riko
Wes keliwat yoro
Sing jangkep rasane urip
Kadung tanpo riko

Roso welas sun nong riko
Wes keliwat sangking
Roso sepi ramene dunyo
Urip tanpo riko

Haaaaa …aaa…
Hooooooooo
Huuuuuuuuuu
Hooooooooo

Yo mung riko hang sun eman-eman
Yo mung riko hang sun kudang-kudang
Ugo biso dadi siji temenan
Welas sun lan riko

Sing ono ibarat maning
Hang dadi umpomo
Hang biso nggambaraken
Welas sun nong riko

Mung siji-sijine kembang
Iku yo mung riko
Arep sun jogo welas sun iki yo selawase
Tetap mung siji mung kanggo riko

Roso welas sun nong riko
Wes keliwat yoro
Sing jangkep rasane urip
Kadung tanpo riko

Roso welas sun nong riko
Wes keliwat sangking
Roso sepi ramene dunyo
Urip tanpo riko

Haaaaa …aaa…
Hooooooooo
Huuuuuuuuuu
Hheeeeeee

Yo mung riko hang sun eman-eman
Yo mung riko hang sun kudang-kudang
Ugo biso dadi siji temenan
Welas sun lan riko

Sing ono ibarat maning
Hang dadi umpomo
Hang biso nggambaraken
Welas sun nong riko

Mung siji-sijine kembang
Iku yo mung riko
Arep sun jogo welas sun iki yo selawase
Tetap mung siji mung kanggo riko


->> BACA LIRIK

Artis: #Denik Armila