Download Lagu Ademe Kutho Malang - Didi Kempot MP3 Gratis

289 views
Didi Kempot – Ademe Kutho Malang

Download Lagu Ademe Kutho Malang - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ademe Kutho Malang - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ademe Kutho Malang
Artis:
Size:4.93MB
Duration:3.1 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:137
Play:3449
Genre:Lagu Rock
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Didi Kempot – Ademe Kutho Malang

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene mung kowe sing gawe rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

reff:
Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu neng singosari..


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot