Download Lagu Bojo Napi - Didi Kempot MP3 Gratis

444 views
Didi Kempot – Bojo Napi

Download Lagu Bojo Napi - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Bojo Napi - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Bojo Napi
Artis:
Size:3.56 MB
Duration:4.3 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:97
Play:3413
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Bojo Napi di genre Campursari. Inilah lagu yang banyak disukai di gudang lagu DownloadLagu.net. Anda dapat mendengarkan atau download lagu gratis dengan kecepatan dan kualitas suara sempurna.


Lirik Lagu Didi Kempot – Bojo Napi
Salahku uwis tak tebus ning kono,
Pirang taun tak lakoni, ing kunjoro
(Tresnamu ra malih), setyo nganti aku mulih
Wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..
Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..
Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..
Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..
Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..
Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..
Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot