Download Lagu Cidro - Didi Kempot MP3 Gratis

1921 views
Didi Kempot – Cidro

Download Lagu Cidro - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Cidro - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Cidro
Artis:
Size:6.8 MB
Duration:3.1 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:1,846
Play:5944
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Cidro dara penyanyi Didi Kempot baru diupdate di gudang lagu DownloadLagu.Net. Inilah lagu yang sedang banyak disukai pendengar musik.


Lirik Lagu Didi Kempot – Cidro
Wis sak mestine ati iki nelangsa
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semana
Kebak kembang wangi jroning dada
Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae
Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro
Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae
Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot