Download Lagu Empek-empek - Didi Kempot MP3 Gratis

509 views
Didi Kempot – Empek-empek

Download Lagu Empek-empek - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Empek-empek - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Empek-empek
Artis:
Size:4.57 MB
Duration:3.5 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:188
Play:8779
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Empek-empek adalah lagu terbaru dari panyanyi Didi Kempot di genre Campursari, download lagu Empek-empek gratis atau mendengarkan online dengan kualitas musik tinggi di website DownloadLagu.Net.


Lirik Lagu Didi Kempot – Empek-empek
Lk:
Empek-empek dik, dari palembang
Nganti tuwek, sliramu tak sayang-sayang
Snajanono widodari sing karipan
Nggoda aku, ora bakal menggok ndalan
Pr:
Empek-empek mas, gurih rasane
Pengen sing teles, nopo sing garing wae
Ora pantes, yen disawang tanggane
Wong wis tuwek, koyo bocah enom wae
Lk: Lemak nian oi-
Pr: O ya-.
reff:
Lk: Plastik gulo dik, taline karet
Pr: Tambah tuwo, tresnaku semakin lengket
Lk: Plastik gulo dik, gulane pasir
Pr: Sopo wonge, atine sing ra kuatir
Lk: Percoyo dik, aku tansah setiyo
Pr: Yen ora setiyo, kangmas tak tinggal lungo
Lk: Ning endi-
Lk:
Empek-empek dik, dari palembang
Nganti tuwek, sliramu tak sayang-sayang
Snajanono widodari sing karipan
Nggoda aku, ora bakal menggok ndalan
Pr:
Empek-empek mas, gurih rasane
Pengen sing teles, nopo sing garing wae
Ora pantes, yen disawang tanggane
Wong wis tuwek, koyo bocah enom wae
reff:
Lk: Plastik gulo dik, taline karet
Pr: Tambah tuwo, tresnaku semakin lengket
Lk: Plastik gulo dik, gulane pasir
Pr: Sopo wonge, atine sing ra kuatir
Lk: Percoyo dik, aku tansah setiyo
Pr: Yen ora setiyo, kangmas tak tinggal lungo


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot