Download Lagu Ikhlas - Didi Kempot MP3 Gratis

472 views
Didi Kempot – Ikhlas

Download Lagu Ikhlas - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ikhlas - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ikhlas
Artis:
Size:4.23MB
Duration:4.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:323
Play:3620
Genre:Lagu Rock
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Didi Kempot – Ikhlas

Nrimo mundur,
Timbang loro ati
Tak oyak’o
Wong kono wis lali

Pancen wis nasibku iki
Nandur becik,
Thukule kok dilarani

Trimo ngalah,
Aku wis ra betah
Tak tangisono,
Malah mung gawe susah

Karepe wis ngajak pisah
Karo aku, wis ra karep
Omah-omah

Nangis aku isin,
Senadyan loro ing batin
Aku lilo,
Pisah kanti lahir batin

Tresno sing rembuyung,
Saiki wis dadi garing
Aku lilo,
Pisah kanti lahir batin


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot