Download Lagu Jembatan Suramadu - Didi Kempot MP3 Gratis

151 views
Didi Kempot – Jembatan Suramadu

Download Lagu Jembatan Suramadu - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Jembatan Suramadu - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Jembatan Suramadu
Artis:
Size:5.52 MB
Duration:4.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:18
Play:5814
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Jembatan Suramadu dara penyanyi Didi Kempot baru diupdate di gudang lagu DownloadLagu.Net. Inilah lagu yang sedang banyak disukai pendengar musik.


Lirik Lagu Didi Kempot – Jembatan Suramadu
Watu karang kae kembang segoro
Sing tak sawang seprene ra tau lungo
Koyo tresno, tresnoku – sing ono dhodho
Ora ngalih senajan dirayu wong liyo
*)
Jolo iwak tak tumpuk ning prau kayu
Saben ngantuk tak nggo bantale turuku
Yen kowe cedak ra adoh – soko mripatku
Sing tak jaluk imbangono katresnanku
Suromadu aduh dhik – nyabrang segoro
Yen kowe sayang – senajan adoh entenono
Suromadu aduh dhik – kretege dowo
Suromadu – Suroboyo Meduro
Reff :
Dik dik dik aku tresno
Karo kowe nglalek ake ora biso
Dik dik dik dik dik entenono
Mung sliramu sing tansah ono ing dhodho
Dik dik dik aku rindu
Rino wengi mung tansah eling sliramu
Dik dik dik dik dik aku rindu
Entenono ning kreteg suromadu


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot