Download Lagu Keloro-Loro - Didi Kempot MP3 Gratis

319 views
Didi Kempot – Keloro-Loro

Download Lagu Keloro-Loro - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Keloro-Loro - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Keloro-Loro
Artis:
Size:4.41 MB
Duration:5.3 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:97
Play:4246
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Mendengarkan lagu Keloro-Loro di gudang lagu mp3 DownloadLagu.net. Download Lagu MP3 Indonesia dengan Gratis & Cepat.


Lirik Lagu Didi Kempot – Keloro-Loro

Dadi ngene lelakon iki
Urip koyo ning pucuking arit

Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak ugemi
Ra nyono ra ngiro
Malah lali

Wis tekan kene
Karepmu tak etutke
Aku malah koe padak-padake
Sanajan aku wong deso aku ora trimo
Pilih siji aku opo kae

Sopo wonge ora keloro-loro
Adoh dulur adoh karo wong tuwo
Sopo wonge ora keloro-loro
Wis neng parang uripku disio-sio


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot