Download Lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot MP3 Gratis

431 views
Didi Kempot – Ketaman Asmoro

Download Lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ketaman Asmoro
Artis:
Size:4.85MB
Duration:4.3 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:278
Play:2562
Genre:Lagu Rock
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Didi Kempot – Ketaman Asmoro

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot