Download Lagu Nginepo Jeporo - Didi Kempot MP3 Gratis

312 views
Didi Kempot – Nginepo Jeporo

Download Lagu Nginepo Jeporo - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Nginepo Jeporo - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Nginepo Jeporo
Artis:
Size:4.75MB
Duration:5.0 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:94
Play:3996
Genre:Lagu Rock
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Didi Kempot – Nginepo Jeporo

Nginepo ning kene sewengi wae
Nuruti atiku sing kangen kowe
Nginepo ning kene sedelo wae
inRead invented by Teads
inRead invented by Teads
Nuruti atiku sing tresno kowe

Elingo jaman semono ning pinggire segoro
Ning kene naliko udan sedino

Nginepo ning kene sewengi wae
Muliho nganti njedhule srengenge
Nginepo ning kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen seprono nganti seprene
Ning Jeporo aku mbok tinggal dewe

Padhange mbulan kalingan mendhung
Mbiyen sayang saiki kok gawe bingung
Ning Pantai Bandengan Kutho Jeporo
Biyen ning kono kowe tau janji opo

Nginepo ning kene sewengi wae
Muliho nganti njedhule srengenge
Nginepo ning kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen seprono nganti seprene
Ning Jeporo aku mbok tinggal dewe

Nginepo ning kene sewengi wae
Muliho nganti njedhule srengenge
Nginepo ning kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen seprono nganti seprene
Ning Jeporo aku mbok tinggal dewe

Padhange mbulan kalingan mendhung
Mbiyen sayang saiki kok gawe bingung
Ning Pantai Bandengan Kutho Jeporo
Biyen ning kono kowe tau janji opo
Ning Bandengan Pantai Kutho Jeporo


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot