Download Lagu Njaluk Tombo - Didi Kempot MP3 Gratis

357 views
Didi Kempot – Njaluk Tombo

Download Lagu Njaluk Tombo - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Njaluk Tombo - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Njaluk Tombo
Artis:
Size:5.90 MB
Duration:5.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:65
Play:9978
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Njaluk Tombo dara penyanyi Didi Kempot baru diupdate di gudang lagu DownloadLagu.Net. Inilah lagu yang sedang banyak disukai pendengar musik. Anda bisa download lagu mp3 gratis di sini.


Lirik Lagu Didi Kempot – Njaluk Tombo
Sri, aku loro
Aku rene, aku arep njaluk tombo
Sri, aku loro
Loro kangen, arep mbok tambani opo
Pengen merem ora biso merem
Jroning ati rasane mung kangen, kowe
Naliko aku biyen karo kowe
Rasane aduh senenge
Naliko biyen turu karo kowe
Anget, ra ono adheme
reff :
Sri, aku kapok
Wis ra wani ngapusi karo sliramu
Sri.i.i.i.i., aku wedi
Ngapuranen salahku iki
Pengen merem ora biso merem
Jroning ati rasane mung kangen, kowe
Naliko aku biyen karo kowe
Rasane aduh senenge
Naliko aku biyen karo kowe
Rasane aduh senenge
Naliko biyen turu karo kowe
Anget, ra ono adheme
Anget, ra ono adheme
Anget, ra ono adheme
Anget, ra ono adheme
Anget, ra ono adheme


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot