Download Lagu Plong - Didi Kempot MP3 Gratis

313 views
Didi Kempot – Plong

Download Lagu Plong - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Plong - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Plong
Artis:
Size:4.26 MB
Duration:3.9 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:153
Play:8436
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Mendengarkan lagu Plong di gudang lagu mp3 DownloadLagu.net. Download lagu terbaru Indonesia dengan Gratis & Cepat.


Lirik Lagu Didi Kempot – Plong
Plong rasaning njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora dag-dig-dug jantungku
Saiki wis mari kangenku
Plong rasaning njero dadaku
Rasane mak plong lego atiku
Wis ora nyut-nyut sirahku
Saiki wis mari kangenku
Rasane kepiye, plong plong plong
Rasane kepiye, yo mak plong
Reff :
Rasane koyo ketiban ndaru
Lintang kamulyan nibani dadaku
Sing lali wis eling karo aku
Gelem mulih gelem bali karo aku
Njanur gunung rasane nggumun setahun
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun
Rasane yo mak plong
Rasane plong plong plong
Reff :
kembali ke atas
Rasane piye..
Yo mak plong


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot