Download Lagu Sewu Kutho - Didi Kempot MP3 Gratis

530 views
Didi Kempot – Sewu Kutho

Download Lagu Sewu Kutho - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Sewu Kutho - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Sewu Kutho
Artis:
Size:4.07MB
Duration:3.0 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:248
Play:6303
Genre:Lagu Rock
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Didi Kempot – Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot