Download Lagu Sewu Siji - Didi Kempot MP3 Gratis

2196 views
Didi Kempot – Sewu Siji

Download Lagu Sewu Siji - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Sewu Siji - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Sewu Siji
Artis:
Size:6.85 MB
Duration:3.2 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:5,573
Play:2320
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Sewu Siji di genre Campursari. Inilah lagu yang banyak disukai di gudang lagu DownloadLagu.net. Anda dapat mendengarkan atau download lagu gratis dengan kecepatan dan kualitas suara sempurna.


Lirik Lagu Didi Kempot – Sewu Siji
Aduh romo Ibu..ngapuranen aku
Yen ono salah..lan luputku
Tak rumangsani..aku nduweni doso..
Nganti saiki isih.. kroso neng dodo
Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang… Kang Kuoso
Mugi enggal entuk..paring pangapuro
Urip tetrem ayem..ugo kanti mulyo
Ngendi ono anak wani marang wong tuo
Yen ngerti ono sewu siji sing wani..
Ngendi ono anak lali marang wong tuo
Yen nganti ono sewu siji sing lali..
(*)
Suargo ning ndonyo
Ono sukune wong tuo
Wong Kang tuhu suci
Gedhe ganjarane
Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang… Kang Kuoso
Mugi enggal entuk..paring pangapuro
Urip tetrem ayem..ugo kanti mulyo


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot