Download Lagu Teluk Penyu - Didi Kempot MP3 Gratis

805 views
Didi Kempot – Teluk Penyu

Download Lagu Teluk Penyu - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Teluk Penyu - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Teluk Penyu
Artis:
Size:3.55 MB
Duration:3.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:362
Play:7770
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Teluk Penyu dara penyanyi Didi Kempot baru diupdate di gudang lagu DownloadLagu.Net. Inilah lagu yang sedang banyak disukai pendengar musik.


Lirik Lagu Didi Kempot – Teluk Penyu
Lintang lan rembulan padangono uripku
Sing lagi nandang kangen lan rindu
Oh angin nyanyekno…kabeh sing tak roso
Rasane kangen sing ono ning dodo
(*)
Ombak laut biru watu karang sing lugu
Sing tansah ngelingke sliramu
Ning teluk penyu…isih tak krungu
Naliko mbiyen ngucapke janjimu Tresno karo aku
Kabeh sing biyen ko ucap, naliko ono Cilacap
Saben eling rosone atiku nratap
Ora ngiro ora nyono sliramu dadi mentolo
Lali janji ning Teluk Penyu semono…
kembali ke : (*)
Ora ngiro ora nyono sliramu dadi mentolo
Lali janji ning Teluk Penyu semono
Lali janji ning Cilacap ndek semono


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot