Download Lagu Tresnamu Ketinggalan Kreto - Didi Kempot MP3 Gratis

498 views
Didi Kempot – Tresnamu Ketinggalan Kreto

Download Lagu Tresnamu Ketinggalan Kreto - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Tresnamu Ketinggalan Kreto - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Tresnamu Ketinggalan Kreto
Artis:
Size:4.13MB
Duration:5.1 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:252
Play:6508
Genre:Lagu Rock
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Didi Kempot – Tresnamu Ketinggalan Kreto

Aku kenal sliramu wis suwe,
Malah tak anggep adhiku dewe,
Bojoku konco akrab sliramu,

ADVERTISING
inRead invented by Teads
Mrono mrene, dolanan cah telu.

Saikine aku uwis ngerti,
Kowe nandang tresno marang aku,
Biyene ra gelem amiwiti,
Njur kepriye, anggonku nglakoni.

Katresnanmu, ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
Nduwe karep, mung disimpen simpen
Atiku, biyene kesengsem.

Saikine aku uwis ngerti,
Kowe nandang tresno marang aku,
Biyene ra gelem amiwiti,
Njur kepriye, anggonku nglakoni.

Katresnanmu, ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
Nduwe karep, mung disimpen simpen
Atiku, biyene kesengsem.

Aku kenal sliramu wis suwe,
Malah tak anggep adhiku dewe,
Bojoku konco akrab sliramu,
Mrono mrene, dolanan cah telu.


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot