Download Lagu Umbul Jambe - Didi Kempot MP3 Gratis

339 views
Didi Kempot – Umbul Jambe

Download Lagu Umbul Jambe - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Umbul Jambe - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Umbul Jambe
Artis:
Size:4.78MB
Duration:5.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:53
Play:2249
Genre:Lagu Rock
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Didi Kempot – Umbul Jambe

Banyu sendang srigati tansaho mili,
Ilenono atiku sing nelo iki..
Keloro-loro gelaku kapusan janji,
Marang wong sing tak tresnani..

Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..

reff:
Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot