Download Lagu Wis Cukup - Didi Kempot MP3 Gratis

391 views
Didi Kempot – Wis Cukup

Download Lagu Wis Cukup - Didi Kempot MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Wis Cukup - Didi Kempot sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Wis Cukup
Artis:
Size:3.5 MB
Duration:5.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:185
Play:6781
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Wis Cukup adalah lagu terbaru dari panyanyi Didi Kempot di genre Campursari, download lagu Wis Cukup atau mendengarkan online dengan kualitas musik tinggi di website DownloadLagu.Net.


Lirik Lagu Didi Kempot – Wis Cukup

Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo
Aku ra loro ati karo kowe
Senajan aku kerep kok larakke
Mung siji wedi sing tak pikirake
Aku ojo nganti ditinggalke
reff:
Bebasan nangis, wis ra metu iluhku
Nangis, nangisi roso tresnoku
Bebasan loro, wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo


->> BACA LIRIK

Artis: #Didi Kempot