Download Lagu Wolak Walik Jaman - Eddy Silitonga MP3 Gratis

353 views
Eddy Silitonga – Wolak Walik Jaman

Download Lagu Wolak Walik Jaman - Eddy Silitonga MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Wolak Walik Jaman - Eddy Silitonga sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Wolak Walik Jaman
Artis:
Size:5.23 MB
Duration:3.2 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:70
Play:3250
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Wolak Walik Jaman di genre Campursari. Inilah lagu yang banyak disukai di gudang lagu mp3 DownloadLagu.net. Anda dapat mendengarkan atau download lagu dengan kecepatan dan kualitas suara sempurna.


Lirik Lagu Eddy Silitonga – Wolak Walik Jaman

Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Sing duwur biso anjlok mudhun,
Sing ngisor biso misuwur
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo pasrah ning nasibe
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo mandheg usahane
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Tansah nyenyuwun, nang sing kuoso
Mugo do kaleksanono
reff:
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Ora langgeng selawase,
Ora langgeng selawase,


->> BACA LIRIK

Artis: #Eddy Silitonga