Download Lagu Ditinggal Rabi - Eny Sagita MP3 Gratis

269 views
Eny Sagita – Ditinggal Rabi

Download Lagu Ditinggal Rabi - Eny Sagita MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ditinggal Rabi - Eny Sagita sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ditinggal Rabi
Artis:
Size:6.55MB
Duration:5.3 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:139
Play:8204
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Eny Sagita – Ditinggal Rabi

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Mbiyen tak tandur pari,
Thukule suket teki,
Wis kadhung tak pacari,
Malah ditinggal rabi,

Kowe tego nglarani,
Blenjani jani suci,
Neng solo kembange ilang,
Wong tresno wani kelangan,

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..


->> BACA LIRIK

Artis: #Eny Sagita