Download Lagu Batman Kasarung - IWA K MP3 Gratis

186 views
IWA K – Batman Kasarung

Download Lagu Batman Kasarung - IWA K MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Batman Kasarung - IWA K sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Batman Kasarung
Artis:
Size:3.39 MB
Duration:4.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:11
Play:8540
Genre:Lagu Hiphop/Rap
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Batman Kasarung di genre Hiphop/Rap. Inilah lagu yang banyak disukai di gudang lagu DownloadLagu.net. Anda dapat mendengarkan atau download lagu dengan kecepatan dan kualitas suara sempurna.


Lirik Lagu IWA K – Batman Kasarung

Sarena beurang beurang kalayapana peuting
Batman kasarung come on
Leumpangna siga jagoan aya anting di kuping
Batman kasarung come on

Eta lalaki nu tiasa hudang kabeurangan
Meni siga jagoan ari leumpang sorangan
Teu aya nu teu sieun ka sang jagoan
Hirup bebas yo.. jadi bulan bulanan

Loba jelema nu paur kana kalakuanana
Beungeutna siga jurig teu aya lawanna
He don’t stop ari nempo awewe
Seurina ngakak siga kalong wewe
Ageung bokongna seueur buluna
Ari nempo awewe nongol tandukna

Dam digidam wek dam digidam digiwek
Tapi ari tos sare eta budak sok kerek

Sarena beurang beurang kalayapana peuting
Batman kasarung come on
Leumpangna siga jagoan aya anting di kuping
Batman kasarung come on

Batman kasarung beungeutna siga lutung
Dasar kadal buntung teu nyaho diuntung
Datang ka kota hoyong jadi orang kaya
Teu boga nanaon jiga jalma gila
The bi the a the ti bat and the others em a en is men and

Teu aya nu teu sieun paurna dipiceun
Ku batman dialungkeun
Lalumpatan teu aya gawean
Teu boga nanaon teu aya rerencangan
Di kota teu aya sasaha
Beak duitna beak sagalana

Haheureuyan kaluyuran mabuk minuman
Batman ayeuna jagoan loba musuhna
Diantarana si Joker iparna kang jaka

Sarena beurang beurang kalayapana peuting
Batman kasarung come on
Leumpangna siga jagoan aya anting di kuping
Batman kasarung come on

Batman kasarung batman nu pikun
Teu aya gawean nyoba neangan dukun
Hayang meunang buntut hayang gancang kaya
Peuting-peuting geus indit ka imah dukunna

One two three four five six seven eight nine
Ku dukun dibere salapan
Komat kamit tu de bit
Ngajerit siga beurit
Ngabere cai bodas saeutik
Tik tik saeutik dileueut caina
Bari ngaleueut betmen ningali ka dukunna

What a surprise when he knew what’s going on
Aya si joker seuseurian boloon
In on in on in on
And well it’s all about batmen
Loba tatona siga jawara
Betmen kasarung teu aya otakna

Sarena beurang beurang kalayapana peuting
Batman kasarung come on
Leumpangna siga jagoan aya anting di kuping
Batman kasarung come on

Sarena beurang beurang kalayapana peuting
Batman kasarung come on
Leumpangna siga jagoan aya anting di kuping
Batman kasarung come on


->> BACA LIRIK

Artis: #Iwa K