Download Lagu Lali Rasane Tresno - Jihan Audy MP3 Gratis

1197 views
Jihan Audy – Lali Rasane Tresno

Download Lagu Lali Rasane Tresno - Jihan Audy MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Lali Rasane Tresno - Jihan Audy sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Lali Rasane Tresno
Artis:
Size:5.19MB
Duration:5.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:1,466
Play:6956
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Jihan Audy – Lali Rasane Tresno

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wes luntur soko atiku…

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wes luntur soko atiku…

BIYEN TAU ONO ROSO, NANG JERO DODO
SAK DURUNGE KOWE GAWE, AKU CIDRO
KOWE TEGO NINGGAL LUNGO, KARO WONG LIYO
SENAJAN ATI IKI LORO, AKU ORA POPO
WES SUE ORA KETEMU KOWE
TEKO NANG NGAREPKU
KOWE NGAJAK BALEN GAWE
KAGET SAK NJRONING ATIKU
TANPO ROSO BERSALAH
KOWE GENGGAM TANGANKU
TERUS KOWE NGOMONG PENGEN BALEN KARO AKU

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku…
Sorry-sorry to say ngge
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wes tinggal kenanga..n

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wes luntur soko atiku…

SAK JEMBARE LAUT SAMUDRO
BAKAL TAK SEBRANGI
DEMI NGENTOKE TRESNAMU
PEPUJANING ATI NANGING OPO KOWE TEGO
MBLENJANI JANJI NGANTI ELUH IKI NETES
DERES NING PIPI
SUDAH LUPAKAN SAJA
CERITA CINTA KITA BERDUA
KARENA DIANTARA KITA SUDAH TAK ADA RASA
RASA CINTA YANG DULU, SELALU ADA
KINI TLAH PERGI MENGHILANG SA-YA..NG

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku..
Sorry-sorry to say ngge
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wes tinggal kenanga..n

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wes sue ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu
Saiki wes luntur soko atiku…


->> BACA LIRIK

Artis: #Jihan Audy