Download Lagu Kenangan Telogo Sarangan - JO Klitik MP3 Gratis

102 views
JO Klitik – Kenangan Telogo Sarangan

Download Lagu Kenangan Telogo Sarangan - JO Klitik MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Kenangan Telogo Sarangan - JO Klitik sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Kenangan Telogo Sarangan
Artis:
Size:5.39MB
Duration:4.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:55
Play:4575
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download Lagu Kenangan Telogo Sarangan - JO Klitik


Lagu ini dapat kamu download dan Streaming di DownloadLagu.Net secara gratis Tanpa Login atau Registrasi. Lagu Kenangan Telogo Sarangan - JO Klitik hanya sebagai sebuah review saja. Pengen download lebih banyak lagu? silahkan gunakan menu pencarian untuk menemukan miliaran files lagu yang ada di DownloadLagu.net.


Lirik Lagu JO Klitik – Kenangan Telogo Sarangan


angin sumiler wayah wengi
soyo ngeleng’ake wong sing tak tresnani
lintang-lintang rembulan
kang biso madangi tresnaku sawiji
godhong garing sing tibo neng isor
yo mung kowe sing neng njero dodo
nadjan ora biso kepethuk sak ben dino atiku wes lego

kelingan jaman semono
wong loro dolan neng tlogo sarangan
atiku soyo deg-deg’an
naliko jejeran koyo wong pacaran
mugo-mugo kowe sing neng kono
iseh tetep njogo roso tresno
aku ora bakal ninggalke kowe nganti selawse

awakku awakku mung kanggo kowe
atiku atiku mung kanggo kowe
kangenku kangenku mung kanggo kowe
tresnaku yo mung kowe sing tak tunggu

kelingan jaman semono
wong loro dolan neng tlogo sarangan
atiku soyo deg-deg’an
naliko jejeran koyo wong pacaran
mugo-mugo kowe sing neng kono
iseh tetep njogo roso tresno
aku ora bakal ninggalke kowe nganti selawse

awakku awakku mung kanggo kowe
atiku atiku mung kanggo kowe
kangenku kangenku mung kanggo kowe
tresnaku yo mung kowe sing tak tunggu

awakku awakku mung kanggo kowe
atiku atiku mung kanggo kowe
kangenku kangenku mung kanggo kowe
tresnaku yo mung kowe sing tak tunggu


->> BACA LIRIK

Artis: #JO Klitik

Komentar Lagu "JO Klitik – Kenangan Telogo Sarangan"