Download Lagu Moh Nompo - Jo Klitik MP3 Gratis

773 views
Jo Klitik – Moh Nompo

Download Lagu Moh Nompo - Jo Klitik MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Moh Nompo - Jo Klitik sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Moh Nompo
Artis:
Size:5.37 MB
Duration:4.57 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:374
Play:5107
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Jo Klitik – Moh Nompo

suwe ra ketemu ning ngendi paranmu
opo kowe wes lali karo aku
opo ra kelingan naliko mbiyen pacaran
kowe kondo tresnamu ra bakal liyo

ning kene aku iseh dewe, ora ono kancane
ning opo kowe negakake, tresnamu kuwi mung ono lambe

paribasan wit-witan sing ilang godonge
tekamu kuwi raono gunane
yen tak rasak-rasake opo pancen nasibe
aku kudu pisah karo kowe

opo to salahku, opo to dosaku
nganti kowe nglarani aku
aku ra ngerti opo kabeh karepku

aku rapopo ra nduweni tresno
bakal tak simpen ning jeroning dodo
balio kowe aku moh nompo
mergo tresnomu karo wong liyo

aku rapopo ra nduweni tresno
bakal tak simpen ning jeroning dodo
balio kowe aku moh nompo
mergo tresnomu kanggo wong liyo

suwe ra ketemu ning ngendi paranmu
opo kowe wes lali karo aku
opo ra kelingan naliko mbiyen pacaran
kowe kondo tresnamu ra bakal liyo

ning kene aku iseh dewe, ora ono kancane
ning opo kowe negakake, tresnamu kuwi mung ono lambe

paribasan wit-witan sing ilang godonge
tekamu kuwi raono gunane
yen tak rasak-rasake opo pancen nasibe
aku kudu pisah karo kowe

opo to salahku, opo to dosaku
nganti kowe nglarani aku
aku ra ngerti opo kabeh karepku

aku rapopo ra nduweni tresno
bakal tak simpen ning jeroning dodo
balio kowe aku moh nompo
mergo tresnomu karo wong liyo

aku rapopo ra nduweni tresno
bakal tak simpen ning jeroning dodo
balio kowe aku moh nompo
mergo tresnomu kanggo wong liyo


->> BACA LIRIK

Artis: #JO Klitik