Download Lagu Bidadari Kesleo - Lilis Fernanda MP3 Gratis

353 views
Lilis Fernanda – Bidadari Kesleo

Download Lagu Bidadari Kesleo - Lilis Fernanda MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Bidadari Kesleo - Lilis Fernanda sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Bidadari Kesleo
Artis:
Size:5.09MB
Duration:4.7 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:64
Play:7446
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Lilis Fernanda – Bidadari Kesleo

untumu ono kawate
ono lomboke
ono kangkunge
inRead invented by Teads
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu
ketok mrongosmu
bidadari kesleo mekso mekso banget kanggo kawat abang ijo pupure medok merok katon kandel separo ndowo untune koyok sungai bengawan solo… solo
bidadari kesleo ngempet ngempet banget dadi pingen ndue bojo opo mungkin samar yen samar yen ra kedoman jodo lan opo mungkin amung arep pingen mlekoto koto
seng tenang ben iso mikir ra usah sumelang ojo kuatir
seng penting lurus lakumu ganteng ati mu ganteng sifat mu
aku ra perduli senajan elek rupa ku
akeh uwong omong untuku rodok metu
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis yen jarene bapak aku iki rodok mbois
timbange nyacat opo wes ayu rupamu untuku tak kawat ra jalok duet mbok mu
seng penting ra bejat koyok kelakuan mu wes kono ndang minggat senebku ndelok awakmu


->> BACA LIRIK

Artis: #Lilis Fernanda