Download Lagu Gelang Alit - Lilis Fernanda MP3 Gratis

151 views
Lilis Fernanda – Gelang Alit

Download Lagu Gelang Alit - Lilis Fernanda MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Gelang Alit - Lilis Fernanda sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Gelang Alit
Artis:
Size:4.49MB
Duration:3.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:26
Play:8997
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Lilis Fernanda – Gelang Alit

Wis kelakon semene lawase
Isun yo riko kedyani
Semono sun imbyangi
Mulo riko kudyangane ati

Segoro yo ono pesisire
Sun welas nono watese
Wedang kopi ring pelonco
Raino bengi sun mung katon riko

Yo wis kelendi maning
Saiki sewang sewangan
Kepingin kumpul maning
Tapi nono dyalane, eman

Ndaneo yo senenge ati
Ketemu ring dino mburi
Gelang alit ring deriji
Sun sing lali tumekaning pati

Yo wis kelendi maning
Saiki sewang sewangan
Kepingin kumpul maning
Tapi nono dyalane, eman

Ndaneo yo senenge ati
Ketemu ring dino mburi
Gelang alit ring deriji
Sun sing lali tumekaning pati

Sun sing lali tumekaning pati

Wis kelakon semene lawase
Isun yo riko kedyani
Semono sun imbyangi
Mulo riko kudyangane ati

Segoro yo ono pesisire
Sun welas nono watese
Wedang kopi ring pelonco
Raino bengi sun mung katon riko

Yo wis kelendi maning
Saiki sewang sewangan
Kepingin kumpul maning
Tapi nono dyalane, eman

Ndaneo yo senenge ati
Ketemu ring dino mburi
Gelang alit ring deriji
Sun sing lali tumekaning pati

Yo wis kelendi maning
Saiki sewang sewangan
Kepingin kumpul maning
Tapi nono dyalane, eman

Ndaneo yo senenge ati
Ketemu ring dino mburi
Gelang alit ring deriji
Sun sing lali tumekaning pati

Sun sing lali tumekaning pati


->> BACA LIRIK

Artis: #Lilis Fernanda