Lirik Lagu Janur Garing - NDX AKA


Lagu Lirik Lagu

Baca lirik lagu milik NDX AKA yang berjudul Janur Garing, Lirik Lagu Janur Garing - NDX AKA terbaru.

Lirik Janur Garing

lorone atiku iki
krungu kabar kowe wes oleh ganti
sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo

tresnone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

kobong ati iki krungu kowe oleh ganti
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
aku sing iso nompo,aku iso legowo
ndelok ng ngarep moto kowe rabi ro wong liyo
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
kembalilah kepadaku

roso ne atiku, remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

lorone atiku iki
krungu kabar kowe wes oleh ganti
sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo

roso ne atiku, remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

Download Lagu Janur Garing - NDX AKA

Anda sedang melihat lirik Janur Garing - NDX AKA, jika anda suka lagu ini, silakan download lagu ini dan mendengarkan secara offline.