Download Lagu Wes Ilang - Mahesa MP3 Gratis

533 views
Mahesa – Wes Ilang

Download Lagu Wes Ilang - Mahesa MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Wes Ilang - Mahesa sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Wes Ilang
Artis:
Size:4.34MB
Duration:4.5 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:219
Play:6914
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Mahesa – Wes Ilang

Mbiyen tresnaku setengah mati
Tak patri neng atiku iki
Cahyamu sing paling tak tresnani
Ninggal ke loro neng ati
Koe mblenjani janji

Mbiyen bener tak jogo atiku
Mbiyen bener tak jogo tresnaku
aku percoyo marang sliramu
nepati janji setyamu ora ninggalke aku

ra butuh welasmu
ra butuh tangismu
aku iso nggawe koe luwih loro

rontok ati iki
nibani batinku
ilang roso
ninggalke tatu neng atiku

loro ati iki
kelingan janjimu
rosoku wes lali, rosoku wes mati

ra butuh welasmu
ra butuh tangismu
aku iso nggawe koe luwih loro

rontok ati iki
nibani batinku
ilang roso
ninggalke tatu neng atiku

loro ati iki
kelingan janjimu
rosoku wes lali, rosoku wes mati

kang mas, nalikane aku iseh ono neng atimu
ora biso bali neng sliramu
lilakno aku lungo

kang mas, sepurane aku yen wes nglarakke atimu
ora biso bali neng sliramu
ikhlasno aku lungo

ooo ra butuh welasmu
ra butuh tangismu
aku iso nggawe koe luwih loro

rontok ati iki
nibani batinku
ilang roso
ninggalke tatu neng atiku

loro ati iki
kelingan janjimu
aku iso nggawe koe luwih loro
aku iso nggawe koe luwih loro


->> BACA LIRIK

Artis: #Mahesa