Download Lagu Gempung - Nanda Feraro MP3 Gratis

175 views
Nanda Feraro – Gempung

Download Lagu Gempung - Nanda Feraro MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Gempung - Nanda Feraro sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Gempung
Artis:
Size:4.86 MB
Duration:4.48 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:16
Play:5799
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nanda Feraro – Gempung

Isun sing bakale maning
Demen nong riko demen nong riko
Isun sing katene maning
Nyepuro riko nyepuro riko selawase

Wes cukup uwes cukup semenebaen
Riko ngobong ati
Uwes barak wowo ring dodo

Sing ono wes sing ono sepuro maning
Bolak balik riko nyulayani janjin riko

Sampek sampek rasane
Koyo gempung ati iki

Isun sing bakale maning
Demen nong riko demen nong riko
Isun sing katene maning
Nyepuro riko nyepuro riko selawase

Sampek sampek rasane
Koyo gempung ati iki

Isun sing bakale maning
Demen nong riko demen nong riko
Isun sing katene maning
Nyepuro riko nyepuro riko selawase

Isun sing bakale maning
Demen nong riko demen nong riko
Isun sing katene maning
Nyepuro riko nyepuro riko selawase


->> BACA LIRIK

Artis: #Nanda Feraro