Download Lagu Kepaling - Nanda Feraro MP3 Gratis

256 views
Nanda Feraro – Kepaling

Download Lagu Kepaling - Nanda Feraro MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Kepaling - Nanda Feraro sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Kepaling
Artis:
Size:3.63 MB
Duration:6.58 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:108
Play:7259
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nanda Feraro – Kepaling

Kepaling
Nanda Feraro
kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi
nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo
welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun,
kepaling atinisun
kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi
nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo
welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun,
kepaling atinisun


->> BACA LIRIK

Artis: #Nanda Feraro