Download Lagu Janur Garing - NDX AKA MP3 Gratis

755 views
NDX AKA – Janur Garing

Download Lagu Janur Garing - NDX AKA MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Janur Garing - NDX AKA sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Janur Garing
Artis:
Size:4.45MB
Duration:5.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:651
Play:5046
Genre:Lagu Hiphop/Rap
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu NDX AKA – Janur Garing

lorone atiku iki
krungu kabar kowe wes oleh ganti
sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo

tresnone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

kobong ati iki krungu kowe oleh ganti
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
aku sing iso nompo,aku iso legowo
ndelok ng ngarep moto kowe rabi ro wong liyo
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
kembalilah kepadaku

roso ne atiku, remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

lorone atiku iki
krungu kabar kowe wes oleh ganti
sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo

roso ne atiku, remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urip bebarengan
sesandingan tekan bebrayan


->> BACA LIRIK

Artis: #NDX AKA