Download Lagu Korban Katresnan - NDX AKA MP3 Gratis

551 views
NDX AKA – Korban Katresnan

Download Lagu Korban Katresnan - NDX AKA MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Korban Katresnan - NDX AKA sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Korban Katresnan
Artis:
Size:4.26MB
Duration:3.4 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:275
Play:4392
Genre:Lagu Hiphop/Rap
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu NDX AKA – Korban Katresnan

ciri-ciri mantan yang getun (takon kabar, takon kabar)
siji, takon kabar (yeee)
kedua, ngomong kangen pengen ketemu (huuu)
ke three, khamu ngejak huwe holan (lololololololo)

rosone tresno iki wis ilang
ibarat kembang kabur kanginan
gede ombak nabrak karang
jembar ati nompo kasunyatan
aku iso gawe luweh loro
ketimbang batinku kesikso, aku lungo

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alus, keloro-loro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)

ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

ikhlasno aku nggandeng wong liyo
roso sayange ora nggawe loro
wes rasah nangis, wes rasah ngemis
cukup semene iki dalane
eman-eman kasih sayangku, eman-eman lehku setia
getun kui tibo mburi

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alus, keloro-loro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)
ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)
ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro


->> BACA LIRIK

Artis: #NDX AKA