Download Lagu Remuk Ati - NDX AKA MP3 Gratis

727 views
NDX AKA – Remuk Ati

Download Lagu Remuk Ati - NDX AKA MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Remuk Ati - NDX AKA sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Remuk Ati
Artis:
Size:4.37MB
Duration:5.4 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:475
Play:7926
Genre:Lagu Hiphop/Rap
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu NDX AKA – Remuk Ati

dek rungokno jerit tangise ati iki
nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji
dek rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane mati

kowe teko nggowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro
lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso
luwih becik aku lungo

paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
tatune loro seksi ati kuciwo

kowe teko nggowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro
lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso
luwih becik aku lungo

mas kangmas.. sepurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amergo kahanane
mas kangmas.. lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuwoku ora ngijinke

kowe teko nggowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro
lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso
luwih becik aku lungo


->> BACA LIRIK

Artis: #NDX AKA