Download Lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu - NDX AKA MP3 Gratis

430 views
NDX AKA – Tewas Tertimbun Masa Lalu

Download Lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu - NDX AKA MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu - NDX AKA sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Tewas Tertimbun Masa Lalu
Artis:
Size:3.85MB
Duration:4.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:187
Play:5186
Genre:Lagu Hiphop/Rap
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu NDX AKA – Tewas Tertimbun Masa Lalu
Koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang….
Duh koe cah ayu iseh urep ono neng atiku
aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo
koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone iseh urip madep mantep bebarengan
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang
Aku raiso lali
udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni
janjimu wes tok blenjani
Koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang….
Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku raiso lilo sampeyan medhot tresno
manut karep wong tuo gandeng lanangan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku
Aku raiso lali
udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni
janjimu wes tok blenjani
koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang….
(Koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung)
Koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang….
Koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung
Opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang….

->> BACA LIRIK

Artis: #NDX AKA