Download Lagu Aku Mung Pelampiasan - Nella Kharisma MP3 Gratis

545 views
Nella Kharisma – Aku Mung Pelampiasan

Download Lagu Aku Mung Pelampiasan - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Aku Mung Pelampiasan - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Aku Mung Pelampiasan
Artis:
Size:6.59 MB
Duration:5.50 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:252
Play:9516
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Aku Mung Pelampiasan

Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan

[RAP]
Biyen pancen aku percoyo omonganmu
Tansoyo suwe aku kok malah dadi ragu
Dasare kowe pancen ora keno tak gugu
Tak wenehi tulus ati malah tok bales keju

Do re mi dudu remi main gaple
Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe
Atiku atimu ora biso menyatu
Mending tak tinggal goyang wis kono sak karepmu

Jare ra iso urip tanpo awakku
Sampean ngapusi aku

[REFF]
Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan

[RAP2]
Pupus atiku layu harapan dadi semu
ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani
wangi wangine kembang raono neng atiku
mung gari siji aku kesel to tumindakmu

cukup kepiye meneh ben kowe iso mari
obat jenu awe mental raiso ngobati
amergo iki siji iki masalah ati
dadi pelampiasan leh ngampet setengah mati

Jare ra iso urip tanpo awakku
Sampean ngapusi aku

[REFF]
Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan

Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma