Download Lagu Asmoro - Nella Kharisma MP3 Gratis

477 views
Nella Kharisma – Asmoro

Download Lagu Asmoro - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Asmoro - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Asmoro
Artis:
Size:4.60MB
Duration:4.2 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:289
Play:5386
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Asmoro

Neng alam ndunyo sumebyar wernane tresno,
Ora kuoso goyah kukuh setyaku.
Kangen ngliputi wayah rimo lan wengi,
Cedhak andum katresnan lamon adoh tansah kelingan.

Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo.
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase.

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno.
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro.

Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo.
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase.

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno.
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro.

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno.
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro.


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma