Download Lagu Bojo Simpenan - Nella Kharisma MP3 Gratis

158 views
Nella Kharisma – Bojo Simpenan

Download Lagu Bojo Simpenan - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Bojo Simpenan - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Bojo Simpenan
Artis:
Size:5.68MB
Duration:5.7 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:144
Play:3377
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download Lagu Bojo Simpenan - Nella Kharisma


Lagu ini dapat kamu download dan Streaming di DownloadLagu.Net secara gratis Tanpa Login atau Registrasi. Lagu Bojo Simpenan - Nella Kharisma hanya sebagai sebuah review saja. Pengen download lebih banyak lagu? silahkan gunakan menu pencarian untuk menemukan miliaran files lagu yang ada di DownloadLagu.net.


Lirik Lagu Nella Kharisma – Bojo Simpenan


Neng ngisor sorot rembulan ing wengi iki
Tak gantungke tresnoku kang tulus suci
Senajan aku dudu kang nomer siji
Roso keukir sak jerone ati

Sampun lembah manah anggonku tresnoku ro kowe
Susah seneng sik tak rasakke embuh piye akhire
Ngalah adi welas asih andum ati kroso gerih
Andap asor ngampet tangis tresno iki ora pamrih

Sumilir angin segoro nggugah atiku

Karang gedhe neng tengah laut nguatke aku
Tansah tak gujeng kenceng ra bakal tak uculke
Amargo sucining tresnaku namung kanggo kowe

Hasil eluh kang netes
Sing dadi seksi loro lan cidro
Nanging gedhe asmoro
Tetep ora bakal aku lungo

Madhep mantep tresno
Mung kanggo sliramu kangmas
Ra bakal biso pindah ing ati liyo
Senajan aku mung bojo simpenanmu
Nanging atiku ora bakal mlayu

Tak sungging esemanku saben ketemu sliramu
Tak suntak kabeh isi kang ono neng atiku
Aku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenan
Namung pasrah lan mugi gusti paringi dalan

Ora peduli sepiro anggonku ngenteni
Sewu wulan sewu taun bakal tak larungi
Mergo sampean kadhung urip ono neng ati
Roso tetep jumeneng nggo kowe tekanku mati

Hasil eluh kang netes
Sing dadi seksi loro lan cidro
Nanging gedhe asmoro
Tetep ora bakal aku lungo

Madhep mantep tresno
Mung kanggo sliramu kangmas
Ra bakal biso pindah ing ati liyo
Senajan aku mung bojo simpenanmu
Nanging atiku ora bakal mlayu

Madhep mantep tresno
Mung kanggo sliramu kangmas
Ra bakal biso pindah ing ati liyo
Senajan aku mung bojo simpenanmu
Nanging atiku ora bakal mlayu

Madhep mantep tresno
Mung kanggo sliramu kangmas
Ra bakal biso pindah ing ati liyo
Senajan aku mung bojo simpenanmu
Nanging atiku ora bakal mlayu


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma

Komentar Lagu "Nella Kharisma – Bojo Simpenan"