Download Lagu Ditinggal Rabi (House Version) - Nella Kharisma MP3 Gratis

748 views
Nella Kharisma – Ditinggal Rabi (House Version)

Download Lagu Ditinggal Rabi (House Version) - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ditinggal Rabi (House Version) - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ditinggal Rabi (House Version)
Artis:
Size:3.66 MB
Duration:5.5 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:509
Play:4047
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Ditinggal Rabi (House Version)

Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Biyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani blenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma