Download Lagu Mageh Ono (feat. Mahesa) - Nella Kharisma MP3 Gratis

364 views
Nella Kharisma – Mageh Ono (feat. Mahesa)

Download Lagu Mageh Ono (feat. Mahesa) - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Mageh Ono (feat. Mahesa) - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Mageh Ono (feat. Mahesa)
Artis:
Size:4.17MB
Duration:3.7 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:161
Play:8566
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Mageh Ono (feat. Mahesa)

mageh ono pilihan liyo
welas isun disiyo-siyo
saiki riko demen nyang isun
mergo sing ono maning

soyo suwi isun keroso
dadi tambal butuhe riko
omonge riko welas nyang isun
mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong

bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning

mageh ono pilihan liyo
welas isun disiyo-siyo
saiki riko demen nyang isun
mergo sing ono maning

soyo suwi isun keroso
dadi tambal butuhe riko
omonge riko welas nyang isun
mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning
mergo sing ono maning, mergo sing ono maning


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma