Download Lagu Ngelali - Nella Kharisma MP3 Gratis

714 views
Nella Kharisma – Ngelali

Download Lagu Ngelali - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ngelali - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ngelali
Artis:
Size:6.47MB
Duration:3.5 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:555
Play:3300
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati

dung wes mekar riko ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngengeti ngengeti
duh gusti nopo diko gawe
urip isun gediki

i… sun wes seng percoyo
ambi omongan riko
be… ngen ngumbar suworo
isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngengeti ngengeti
duh gusti nopo diko gawe
urip isun gediki

i… sun wes seng percoyo
ambi omongan riko
be… ngen ngumbar suworo
isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo
isun wes sing percoyo


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma