Download Lagu Ngobong Ati - Nella Kharisma MP3 Gratis

420 views
Nella Kharisma – Ngobong Ati

Download Lagu Ngobong Ati - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ngobong Ati - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ngobong Ati
Artis:
Size:4.44MB
Duration:3.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:212
Play:4425
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Ngobong Ati

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi.
Sabendino diloro ati,

Koyo dudu laki lan rabi.
Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge.
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu.
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi.
Sampek wong tuwek pesene sing sunanggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati.
Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi.
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi.
Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge.
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu.
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi.
Sampek wong tuwek pesene sing sunanggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati.
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi.
Sampek wong tuwek pesene sing sunanggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati.
Nyatane bener saiki ngobong ati.


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma