Download Lagu Ninggal Janji - Nella Kharisma MP3 Gratis

815 views
Nella Kharisma – Ninggal Janji

Download Lagu Ninggal Janji - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ninggal Janji - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ninggal Janji
Artis:
Size:3.47 MB
Duration:5.1 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:606
Play:2469
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Ninggal Janji

mas rungokno jerit tangise ati iki
greges rakaruan jebul sliramu mblenjani
mas rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
jebul lamis tresnomu raiso di percoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
ngakune loro setiaki kujiwo

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Mas nimas sapurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amargo kahanane
mas nimas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuo ku ora ngijinke

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma