Download Lagu Rontang Ranting - Nella Kharisma MP3 Gratis

417 views
Nella Kharisma – Rontang Ranting

Download Lagu Rontang Ranting - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Rontang Ranting - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Rontang Ranting
Artis:
Size:4.25MB
Duration:3.3 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:249
Play:4503
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Rontang Ranting

Gonjang ganjing langit katresnanku
Atiku kang loro nemu tatu
Aku lagi ngerti sak wise kadaluwarso

Sliramu nandur tresno Karo Wong liyo
Rontang ranting batinku nelongso
Nekat tak pandengi malah loro
Tegane atimu nggunting taline tresnoku
Ilang ketrajang banjir ladhu
Wis sak mestine bahuku tak roso semplah
Jangka sing take angkah koyo wish kelangan arah
Nanging atimu wish kadhung menderu deru
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu
Gonjang ganjing langit katresnanku
Atiku kang loro nemu tatu
Aku lagi ngerti ask wise kadaluarso
Sliramu nandur tresno marang Wong liyo
Rontang ranting batinku nelongso
Nekat tak pandengi malah loro
Tegane atimu nggunting taline tresnaku
Ilang ketrajang banjir ladhu
Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah
Jangka sing tak angkah
Koyok wis kelangan arah
Nanging atimu wis kadhung menderu deru
Nganti ra peduliatiku kang kebak tatu


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma