Separo Nyowo - Nella Kharisma MP3

166 views
Nella Kharisma – Separo Nyowo MP3

Download Lagu Separo Nyowo - Nella Kharisma MP3 gratis terbaru, DownloadLagu.Net tempat Download Lagu Separo Nyowo dan lirik yang terupdate di 2017.



Lagu:Separo Nyowo
Artis:Nella Kharisma
Original ID:305036260
Source:Soundcloud.com
Size:4.02 MB
Duration:0:04:23
Downloads:0
Play:8641
Genre:
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download Lagu Separo Nyowo - Nella Kharisma

Separo Nyowo adalah lagu terbaru dari penyanyi Nella Kharisma, download lagu Separo Nyowo atau mendengarkan online dengan kualitas musik tinggi di website DownloadLagu.Net


Lagu ini dapat kamu download dan Streaming di DownloadLagu.Net secara gratis Tanpa Login atau Registrasi. Lagu Separo Nyowo - Nella Kharisma hanya sebagai sebuah review saja. Untuk mendapatkan lagu ini secara Legal, belilah CD originalnya dan gunakanlah i- Ring / RBT / NSPnya atau anda juga bisa membelinya juga di iTunes.

Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo


Separo Nyowo
Nella Kharisma
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu


Cari:
  • dowload lagu nella kharisma
  • download lagu nella kharisma
  • download lagu separo nyowo
  • download lagu nella kharisma terbaru
  • download lagu separuh nyowo

Artis: #Nella Kharisma