Download Lagu Separuh Nyowo - Nella Kharisma MP3 Gratis

561 views
Nella Kharisma – Separuh Nyowo

Download Lagu Separuh Nyowo - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Separuh Nyowo - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Separuh Nyowo
Artis:
Size:4.97MB
Duration:4.1 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:422
Play:9517
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Separuh Nyowo

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

 

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma