Download Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma MP3 Gratis

365 views
Nella Kharisma – Soge Kenangan

Download Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Soge Kenangan
Artis:
Size:4.82MB
Duration:3.0 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:109
Play:7041
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Soge Kenangan

kelingan tekan seprene
nalikane gegandengan wayah sore
pasuryanmu kang kesorot srengenge

ADVERTISING
inRead invented by Teads
ndek mbiyen ono ing pantai soge

prasetyamu kang tansah tak ugemi
tak simpen njero ono ing ati
bekal urip bebarengan tekan pati
sesandingan geguritan nyawiji

soge panggonanmu dadi seksi
marang loro tresnaku iki
slirane sing mbiyen setyo ing janji saiki rabiso tak duweni
soge ngertio kekarepanku
saiki aku mung pengen ketemu
nadyan sedelo
wes marem atiku
biso gawe tombone kangenku

prasetyamu kang tansah tak ugemi
tak simpen njero ono ing ati
bekal urip bebarengan tekan pati
sesandingan geguritan nyawiji

soge panggonanmu dadi seksi
marang loro tresnaku iki
slirane sing mbiyen setyo ing janji saiki rabiso tak duweni
soge ngertio kekarepanku
saiki aku mung pengen ketemu
nadyan sedelo
wes marem atiku
biso gawe tombone kangenku

biso gawe tombone kangenku


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma