Download Lagu Tetep Ngguyu - Nella Kharisma MP3 Gratis

224 views
Nella Kharisma – Tetep Ngguyu

Download Lagu Tetep Ngguyu - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Tetep Ngguyu - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Tetep Ngguyu
Artis:
Size:6.16 MB
Duration:5.4 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:74
Play:7110
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Tetep Ngguyu

ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu 
urip lan kegawean kadang okeh cubo
senadyan akeh kahanan kudu isu nrimo
kabeh sawang sinawang bondo karo dunyo
sing penting seduluran kudu tetep dijogo 
dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu

urip lan kegawean kadang okeh cubo
senadyan akeh kahanan kudu isu nrimo
kabeh sawang sinawang bondo karo dunyo
sing penting seduluran kudu tetep dijogo
dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma