Download Lagu Tetep Nguyu - Nella Kharisma MP3 Gratis

268 views
Nella Kharisma – Tetep Nguyu

Download Lagu Tetep Nguyu - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Tetep Nguyu - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Tetep Nguyu
Artis:
Size:4.35 MB
Duration:3.2 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:27
Play:8997
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Tetep Nguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
urip lan kegawean kadang okeh cubo
senadyan akeh kahanan kudu isu nrimo
kabeh sawang sinawang bondo karo dunyo
sing penting seduluran kudu tetep dijogo
dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
urip lan kegawean kadang okeh cubo
senadyan akeh kahanan kudu isu nrimo
kabeh sawang sinawang bondo karo dunyo
sing penting seduluran kudu tetep dijogo
dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma